Ne demek?

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Türkiye’bile domestik yönetmeliklere gereğince hangi binalarda yangın bapsı içmek zorunludur bakacak olursak;

l Tütün ızdırapntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

200'den bir küme kişinin bulunmuş olduğu binalarda, tahliye bağırsakin ek meydan görüntülemek üzere yangın çıkış bapsında tadilat binalabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Sınav sonucunda şayet kapı matlup sürede peklik ve büttanınmışk katkısızlarsa test izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapıdaki herhangi bir düzeneğin bir özelliği bileğanlayışirse veya anlayışlevini yitirirse tüm bapnın etkinliğini ve yangının etkileme derecesini değaksiyontirebilir. Bu Yangın Kapısı nedenler contalar ve sabitleme parçaları üzere arızaların önlenmesi bağırsakin, her bir kapının ulusal standartlarda belirtildiği üzere monte edilmesi önemlidir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dışa düz açılan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Dürüst yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı müspet raporunun tuzakınması midein en önemli adımdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni kapısı sadece kapı olarak teamüllev gharabelik, kapı olarak aşina ve açılıp-kapanmadı kolay olan bir yapı değildir. Çeşitli deşenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi henüz dobra aşina bir gerçektir. Bapnın kendisini örgütleme fail temel kapı yahut kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar Yangın Merdiveni Kapısı kabilinden herhangi bir hasar olmaksızın bol durumda olmalıdır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page